Benvolgudes i benvolguts,

 

La XV Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura se celebrarà a Perpinyà, a l’Institut Franco-Català Transfronterer de la Universitat de Perpinyà, els dies 15 i 16 de novembre de 2019. El tema escollit per aquesta trobada és: «Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana».
Us convidem a participar-hi amb una comunicació (d’un màxim de 15 minuts de durada) o amb la vostra assistència per refermar les relacions entre els membres del GEE, i donar impuls i continuïtat als nostres projectes. Us recordem que després de la trobada es disposarà d’un temps prudencial per a la reelaboració de les comunicacions per a la posterior publicació.

 

Inscripció

Per formalitzar la inscripció, convé que ens ho feu saber mitjançant un correu electrònic a l’adreça mmgelabert@gmail.com. Si voleu presentar una comunicació, cal enviar, abans del 30 de setembre, el títol de la comunicació i un breu resum. De la mateixa manera, si voleu participar en la presentació de nous materials publicats pels membres del grup, cal que feu arribar la informació editorial sobre la publicació a la mateixa adreça.
Us adjuntam el programa provisional.

 

Allotjament

En aquesta primera circular incloem informació sobre l’allotjament. Hi ha, en principi, una sola opció, ja que hi ha dificultats per trobar places disponibles. L’hotel que proposam és l’Hôtel Mondial, boulevard Clémenceau. L’hotel en fa un preu especial (al voltant de 60€ cada nit amb el berenar inclòs). Des de la Universitat de Perpinyà s’encarregaran de fer la reserva si es confirma abans del 15 de setembre al correu mmgelabert@gmail.com tot indicant:

  • nom i cognoms de les persones allotjades
  • tipus d’habitació (individual o doble)
  • dia d’entrada i de sortida de l’hotel

Us esperem a Perpinyà!
Comissió Gestora del GEE (M. Magdalena Gelabert, Alexandre Bataller i Carme Oriol)

 

Programa provisional

XV Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics
«Mons reals i imaginats en l’etnopoètica catalana»
Perpinyà, 15 i 16 de novembre de 2019
Lloc: Institut Franco-Català Transfronterer de la Universitat de Perpinyà

Divendres, 15 de novembre

Matí:
9.30 h Rebuda dels participants i inauguració institucional
10 h Presentació de comunicacions
12.30 h Dinar

Capvespre:
14 h Presentació de comunicacions
15.30 h Descans
16 h Presentació de nous materials i publicacions.
18h Activitat de lleure (a determinar)
20 h Sopar

 

Dissabte, 16 de novembre

9.30 h Presentació de comunicacions
10.30 h Assemblea anual del GEE
12.30 h Dinar
17 h Fi de la trobada