Benvolgudes i benvolguts,

La XIII Trobada del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura tendrà lloc a Manacor, a la Institució Pública Antoni M. Alcover, els dies 17 i 18 de novembre de 2017. El tema, escollit a la darrera assemblea a Sueca, és: «Vigència, transmissió i transformació de les tradicions orals».

Us convidem a participar-hi amb una comunicació (d’un màxim de 15 minuts de durada) o amb la vostra assistència per refermar les relacions entre els membres del GEE i donar impuls i continuïtat als nostres projectes. Us recordem que després de la trobada disposareu d’un temps prudencial per reelaborar les comunicacions amb vista a la publicació.

Inscripció

Per a formalitzar la inscripció, convé que ens ho feu saber mitjançant un correu electrònic a l’adreça mmgelabert@gmail.com. Si voleu presentar-hi una comunicació, cal enviar, abans del 30 de setembre, el títol de la comunicació i un breu resum. De la mateixa manera, si voleu participar en la presentació de nous materials publicats pels membres del grup, cal que feu arribar la informació editorial sobre la publicació a la mateixa adreça. Us adjuntam el programa provisional de la trobada.

Allotjament

En aquesta primera circular incloem informació sobre l’allotjament. Hi ha, en principi, una sola opció, ja que hi ha dificultats per trobar places disponibles. L’hotel que proposam es troba a Porto Cristo (a 10 Km de Manacor) però hem previst un servei de bus particular (que cobreix l’Ajuntament de Manacor) que farà els trajectes d’anada i tornada. L’hotel Felip (un hotelet centenari) en fa un preu especial si la reserva es confirma abans del 15 de setembre a felip@thbhotels.com indicant:

  • nom i cognoms de les persones allotjades
  • tipus d’habitació (individual o doble)
  • dia d’entrada i de sortida de l’hotel

Tenim una pre-reserva per a 15 habitacions per als dies 16 i 17 de novembre (si us animau potser podeu quedar el cap de setmana) amb mitja pensió (berenar matí i sopar). Els preus són els següents:

  • Habitació doble: 34.50 € per nit x 2 persones = 69 € cada nit
  • Habitació individual: 44.50 € cada nit

 Pensau a dir que sou membres del GEE i que participareu a la trobada.

 Us esperem a Manacor!

La Comissió Gestora del GEE

M. Magdalena Gelabert, Jaume Guiscafrè i Víctor Labrado

Programa provisional [pdf]